Solist er visst også en potet

Skoleåret er i gang, og dagene fylles med øving. Det kan bli ensformig på øverommet, så i går tok jeg meg en øvetur til hytta. Med fyr på peisen og disse omgivelsene må man jo bare la seg inspirere!14184546_10207721371851844_3272952075946765987_n

Etter sommerens bryllupsoppdrag og rolig sommerøving, er det nå tid for neste store prosjekt: En trippelkonsert! Vanligvis spiller jeg førstefiolin i Agder Symfoniorkester, men nå har jeg fått lov til å ta steget frem på scenen blant andre solister, på konsert den 18. oktober! Selv spiller jeg Vivaldis konsert for tre fioliner, sammen med to andre fantastiske fiolinister. Det blir også et herlig program utenom dette, med musikk av Beethoven, Mendelssohn og Grieg, og ikke minst en haug med flotte solister! Vi gleder oss! Og konserten blir i Sal 1 på UiA, ikke gå glipp av den! 😀

Som en liten smakebit legger jeg ved en film fra tre år tilbake, da Agder Symfoniorkester hadde æren av å akkompagnere Joakim Røbergshagen i Mendelssohns fiolinkonsert.