De kommende månedene er det flere store ting som skal skje!

26. mars blir det aller først en konsert med Agder Symfoniorkester! Det blir flere fantastiske solister fra universitetet, musikk av Mozart og Fauré, og orkesteret skal i tillegg slå i bordet med Dvořáks fantastiske Symfoni nr. 8 i G-dur. Det blir god stemning! Og musikken er så fantastisk at man skulle neimen ikke tro at Dvořák skrev og orkestrerte hele symfonien på to måneder!

10. juni klokka 12 skal jeg ha min eksamenskonsert! Det blir en åpen konsert i Sal 1, Sigurd Køhns Hus (K-bygget), UiA. Jeg gleder meg til å fremføre den vakre fiolinsonaten i A-dur av mannen med det beskjedne navnet César-Auguste-Jean-Guillaume-Hubert Franck, også kjent som César Franck (1822-1890). Med meg på piano har jeg Mariam Kharatyan.

23. juni klokka 19 har jeg gleden av å invitere til et prosjekt som jeg virkelig ser frem til! I samarbeid med Vest-Agder-museet og Tingvatn Fornminnepark skal det arrangeres en midtsommerkonsert, plassert utendørs på fornminnefeltet i steinsirkelen Skjelvarspranget. Dette blir en magisk kveld med flotte toner og historisk stemning, med utgangspunkt i legendene omkring steinsirkelen! Den kjente historien om Skjelva og steinsirkelen finner du her.

700px-tingvatn_fornminnepark_01
Våningshuset og Skjelvarspranget. Foto: Chris Nyborg (2015)