Det begynner å nærme seg en drøss av konserter, og også en del andre fornøyelige prosjekter!

Først kommer en konsert med Aust-Agder Kammerorkester! Det blir i Trefoldighetskirken i Arendal, og jeg har fått æren av å være konsertmester! Det glederjeg meg til. Deretter blir det konsert her i byen igjen, denne gangen med Ensemble Sonore i Sal 1 på UiA. Til slutt, på samme sted, blir det solistkonsert og mye spennende musikk med Agder Symfoniorkester.

Sonore
Ensemble Sonore, foto: Nikolas Gogstad-Andersen

I tillegg har jeg gleden av å være med på et aldri så lite filmprosjekt! Harald Stensland og kulturbedriften TilliT holder nemlig på med filmen Kristina 1813, som handler om 13 år gamle Kristina som løper med ekspresspost mellom Kristiansand og Mandal. Hun får et farlig oppdrag; å frakte et brev til Danskekongen. Samtidig patruljerer engelske kaperskuter Skagerrak, men Kristina vet råd!

Jeg har fått lov til å spille inn musikken til filmen, og lager både lydeffekter og musikk på fiolin og bratsj. Det blir ordentlig spennende, og filmen blir selvfølgelig delt med en gang den er ferdig redigert! Både Harald og filmen kan du lese mer om her!