Jeg heter Kristiane Valborgland og jobber som freelance musiker etter en mastergrad i utøvende klassisk musikk ved musikkinstituttet på Universitetet i Agder, og en faglærerbachelor i musikk ved samme universitet. Jeg opptrer gjerne ved spesielle anledninger, som bryllup, begravelser og andre begivenheter.

Jeg spiller i hovedsak fiolin, men også bratsj og noe hardingfele. Musikkstilen kan variere – på tross av den klassiske utdannelsen er jeg glad i å spille både filmmusikk, pop-låter og alt som har en fin melodi. Har du en innspilling plukker jeg gjerne musikken derfra! Jeg kan også skaffe flere musikere, hvis det er ønskelig. For tida spiller jeg fast i et Mississippi Delta Blues-band ved navn Reverend Frank Henry and the Delta Boys.

Jeg liker også å undervise. Jeg arbeider for øyeblikket som fiolinlærer på Steinerskolen i Kristiansand, og ved Kristiansand Kulturskole Knuden. Jeg tar også imot elever privat. Elevene mine er i alle aldersgrupper, fra svært unge til godt voksne. Jeg tilbyr individuelle timer etter ønske, og har også undervist grupper på alt fra to til tjue elever, i tillegg til nybegynnere i piano. Interessert i en prøvetime? Ta gjerne kontakt!